ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΣ

 


ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ

 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑ.

 ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΥΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. 

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ. 

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ, ΘΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ Η ΜΟΙΡΑ, 

ΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, 

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ. 

 ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ, 

ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. 

 ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ, ΓΡΑΜΜΕΝΩΝ? 

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ Ή ΤΟ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ. 

 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ, ΧΑΡΕΣ, ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ! 

 ΧΡΩΣΤΑΣ? 

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 

ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑ? 

ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙ 10 ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. 

ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΣΟΥ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ, Ο ΣΤΟΧΟΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ. 

ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ 

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, 

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, 

ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΘΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, 

ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Ή ΚΑΜΙΑ ΜΙΑΡΗ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΥΠΑΡΟΣ ΔΑΙΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΑΣ, 

ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΠΕΙΡΗ ΘΕΙΑ ΝΟΗΣΗ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΙΛΕΙΤΕ. 

 ΤΩΡΑ ΔΩΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, 

 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ! 

 ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΙ ΝΑΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ, ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 360 ΝΑΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ.

 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΝΑΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, 

ΚΑΙ ΟΙ 360 ΜΟΙΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΑ, 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ.

ΕΤΣΙ, ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΤΙΖΕΙΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ, ΚΤΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ 360 ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ. 

ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 360 ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΙΩ (ΙΟΣ), ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

 ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ 360 ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΜΟΙΡΩΝ.

 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ 360 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΤΩΝ Α Ω ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ! 

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ! 

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ! 

ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. 

ΤΙΜΗΣΕ ΤΕΣ!

 ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ! 

 ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ!

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ. 

ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β ΓΠΗΓΗ

«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝ: 6947174375

emailolymposkritis@gmail.com