ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

 


ΜΟΥΣΙΚΗ 

ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ. 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 

ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ, ΓΕΜΑΤΑ ΑΝΟΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ. 

 ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 

ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ, ΟΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΑΝ, ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟ.

4 ΤΕΤΑΡΤΗ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, 

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΣΤΡΑ, ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, (ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΟΖΩΟ), ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 

ΣΑΦΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΛΟΓΕΡΑ Ή ΚΛΑΡΙΝΟ Ή ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. 

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΨΟΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, 

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ. 

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ? 

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! 

ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΨΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ, ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΥ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΗΘΗΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 

ΤΟΤΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ? 

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? 

ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.

 ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, 

ΕΩΣ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. 

 ΑΛΛΟΙΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ. 

ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΑΣ. 

 ΕΞΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΦΟΡΙΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΑΣ,

 ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, 

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Ή ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, 

ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΕΕ? 

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ! 

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΙΛΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. 

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΒΟΥΛΗ. 

 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟ 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ


ΠΗΓΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/epilogos-kai-kleisimo-toy-seirioy-b-g«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝ: 6947174375

emailolymposkritis@gmail.com