ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 31-1-2018

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΨΥΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΟΝ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ Ή ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ Ή ΤΙ ΓΡΑΦΩ.

ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΗ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. Η ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ «ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ..», Ε, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ..ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΖΩΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΓΜΑ.. ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ… ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΕΙΣ..

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΖΩΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΖΩΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΟ ΖΩΟ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ.

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ.. ΕΛΕΓΕΣ: «ΝΑΙ, ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΛΥΜΠΙΑ, ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ..ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ» ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ, ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ…


ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ «ΕΠΙΚΛΗΣΗ» ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΛΕΙΨΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΜΙΑ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ.

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ …ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒ Ι ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!!!.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΙΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ… Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ, Η ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ, ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΕΝΟΣ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ… ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ!!

ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ.

ΤΟ ΖΩΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΩΓΟΙ, ΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΝΟΜΟΙ-ΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΦΘΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, Η ΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ –ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ- ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΡΙΟ… Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΡΙΟ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ. ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΙ ΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑ ΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΥΡΛΟΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ, ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;


Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΣΑΦΩΣ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΙΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ… «ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…». ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ..ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙΣ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΣ. Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

ΟΧΙ! Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ!! ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ! Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΚΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΗΔΗ ΑΠΛΩΣ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ, ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΑΦΘΟΝΙΑ» ΚΙ ΕΛΕΓΕΣ: «ΝΑΙ ΜΩΡΕ..ΑΦΘΟΝΙΑ..». ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΑΞΙΑΚΩΝ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΝ. ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑΚΑ! ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΑΦΘΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΞΙΟ ΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ!


ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ; ΤΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ. ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΑΞΙΕΣ; ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ. ΗΔΗ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ. ΝΑΙ, ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ… ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ;

ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ GOOGLE..ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ; ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΥ… ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ; ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ; ΕΜΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΣ.. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΔΩ; ΠΩΣ ΕΚΤΙΖΑΝ; ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΙ; ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΕΚΤΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ; ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ; ΜΕ ΤΙ ΕΚΤΙΣΑΝ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ, ΜΕ ΤΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ; ΜΕ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ; ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ. ΑΝΕΒΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΗ.. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ Ή ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ, ΝΟΥ, ΜΥΑΛΟ, -ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΟΗΣΗ- ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΟΓΟ ΟΝ, ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ!!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥ ΖΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ «ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ..» ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΥ. ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ.

ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΕΙΩΝΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ ΕΔΩ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ..ΣΩΒΡΑΚΟ!!

ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ. ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ. ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΕΖΗΣΕ, ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΦΥΓΕ… ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ… ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΩΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ, ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ. ΕΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.


ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΩ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΤΡΕΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΤΡΕΙΑ; «ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ» ΛΕΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ.. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΚΑΚΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΠΟ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ «ΑΓΙΟΣ» ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΣ, ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΤΟ ΜΙΑΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΟ ΑΓΙΟ, ΘΕΪΚΟ. ΑΦΟΥ ΤΟ «ΑΓΙΟ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ «ΑΓΙΟΣ». ΕΝΤΑΞΕΙ! ΤΟ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΤΡΕΙΑ. ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ΟΜΟΙΩΣΗ. ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ΟΜΟΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟ. ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΥ.

ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΩΣ ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ.

ΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΩΡΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ; ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΑΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΑΔΑ. ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΚΝΟ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ. Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ… ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΜΟΝΑΔΑ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΙΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ;

ΤΙΠΟΤΑ!! ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ. ΜΕΧΡΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ.. «ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ..ΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!». ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΚΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ!! ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ!!

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΣΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΑΠΕΙΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.. .ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΩΣ ΔΟΓΜΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ. ΚΙ ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. Ε, ΑΦΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ;

ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΙΣ ΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΘΕ ΣΩΣΤΑ! ΚΟΙΤΑ! ΣΠΕΙΡΕ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΞΩ.


ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; Ή ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Ή ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ; ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ «ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ…» «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ..» «ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ…» ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΥΡΛΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; ΘΑ ΣΕ ΠΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΟ; ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΟΛΟ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΑΩ ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΛΙΩΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΣΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ.

ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ; ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΚΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ.

ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΜΑΘΕ! ΠΡΑΞΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙΣ.

ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΔΥΝΑΤΟ! ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ; ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ; ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ… ΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ; ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ; ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ; ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!

ΠΗΓΗ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝ: 6947174375

email: olymposkritis@gmail.com