ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ

 


ΣΑΡΚΙΟ

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΥΨΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗΣ.
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΔΩΡ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ
ΛΟΓΟ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ.


ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΝΗΤΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΜΕΡΗ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ…
«ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ».
… Η ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΠΛΗΘΟΣ ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΥΠΕΡΦΩΤΕΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΟ «ΣΥΚΩΤΙ» ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΩ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ:


6      13      16      28      7      2 = 72

Σ    Υ    Κ    Ω    Τ    Ι


ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 72 = 7 + 2 = 9 ΕΝΝΕΑ.
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 27, ΟΠΟΥ 2 + 7 = 9 ΕΝΝΕΑ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟ 72 ΚΑΙ ΤΟ 27, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ, ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟΥ «ΣΥΚΩΤΙ», ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΡΑ, Ο ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΚΩΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΜΗΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ 24 ΩΡΕΣ, Η ΜΗΤΡΑ ΑΥΤΗ «ΣΥΚΩΤΙ» ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. 

ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΘΑΝΑΤΑ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΑΥΤΑΡΚΗ, ΟΛΙΚΑ, ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΚΥΤΤΑΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ 2 ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗΣ.
ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ Ή ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΟΥ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ, ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΣΑΠΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΝΕΚΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΗΔΗ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΕΣ, ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ, ΑΣΤΑΘΕΙΣ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΖΩΗ, ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΥΓΕΙΑ, ΠΛΟΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΡΩΜΙΣΕΙ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.
ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΝΟΟ ΠΛΑΣΜΑ? ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ??
ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΤΙ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ! ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ
ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Η ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ,
«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ – ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ»,
https://www.aitherikigrafi.gr/patroa-oysia


ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΟΣΑ ΚΑΤΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΩ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΚΟΣΜΟΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ.
ΑΚΟΜΗ, ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ, ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ, ΩΣ ΤΟ
ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΥΠΕΡΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, ΙΧΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΑΡΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ
ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΒΙΟΥ. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

ΠΗΓΗ : http://www.kosmotheasi.com/