ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ!


Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.  

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ, Η ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΓΙΝΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΕΚΡΗΞΗ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3 ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΑΧΡΟΝΗ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ.

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΧΡΟΝΗ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ

Η ΙΕΡΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΓΩΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΩΝΙΑΣΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ  ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΡΗΞΗ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ 

ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ 4 ΤΕΤΡΑΔΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ, Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ

Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ 

  1. Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ 
  2. ΚΟΣΜΟΓΩΝΙΑ
  3. ΘΕΟΓΩΝΙΑ 
  4. ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 
  5. ΑΡΙΘΜΟΙ Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 


ΑΡΑ, ΟΛΗ Η ΘΕΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» ΜΕ ΤΟ 6 ΕΞΙ, «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ»,

ΑΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.

ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ! 

ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ, «ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΟΛΙΟ -ΤΑΠΕΙΝΟ-, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΡΟΣΥΝΗ»

ΑΡΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ! 

Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΣΟΥ

«ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΟΥ. ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ, ΑΡΧΗ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, ΘΕΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ».

ΑΡΑ, Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΝΟΗΤΙΚΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!
ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ  ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΘΕΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΤΕ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ, ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ, ΣΥΝΘΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ.

ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΝ ΝΕΑ – ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ, Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝ- ΠΟΥ ΤΟ ΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

ΟΠΟΥ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΕΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ Η ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΝ ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ.

  ΑΡΑ, Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ-ΝΟΜΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ, ΙΣΟΜΕΤΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 1 ΕΝΑ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Ι 1 ΕΝΑ
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ «9 ΕΝΝΕΑΣ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 1 ΕΝΑ» ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η: ΑΘΑΝΑΣΙΑ 
2Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η: ΑΛΗΘΕΙΑ
3Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η: ΝΟΜΟΙ
4Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η: ΑΝΔΡΕΙΑ 
5Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η: ΣΥΝΘΕΣΗ 
6Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η: ΘΕΙΟ
7Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η: ΕΡΩ
8Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η: ΑΗΡ
9Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Η: ΠΥΡ 

 ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ.
 ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ! ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ!