ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΟΓΜΑ - ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΛΠ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΥΠΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ  ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ!!!
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΠ’ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!