ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 16 Ιουν 2018 Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ :ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ . ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Η τοποθέτηση του Αρτέμη Σώρρα είναι: Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ. ΔΟΓΜΑ. ΧΡΩΜΑ . 
Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ !!!!


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ

ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.  ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.  ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.  ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΚΡΑΤΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ-ΔΗΜΟΣ-ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΣ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ».