ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

 


ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ  ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ  ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ 

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ  Ή ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ!!

ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ:

ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ!!


ΚΑΘΕ ΠΥΛΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ  ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΥΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ,


ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΥΤΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ??

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ??

 ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ??

ΤΙ ΟΠΛΑ ΕΧΕΙΣ?? 

ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ?? 

ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ,ΕΠΑΡΣΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ!


ΑΡΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ!! 

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!


ΑΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ Ή Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!

ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΠΥΛΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ, 

ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ  ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΗΜΑ ΣΤΗΝ  ΔΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.

 ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ 

ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, 

ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, 

ΟΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ

 ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ

 ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ

 ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ "ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ"


ΠΗΓΗ«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝ: 6947174375

emailolymposkritis@gmail.com