ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΚΟΣΜΟΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ

 


ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ  ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ 0 ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΕ ΕΝΑ, ΜΕ 2 ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, 

ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΣΕ ΟΛΙΚΑΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 9  ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΥΛΗ 88 ΟΓΔΟΝΤΑ ΟΧΤΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΔΕΚΑΔΙΚΗΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ 6,81818181,ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ Ι ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ 2 ΔΙΠΛΟ ΟΧΤΩ, 88, ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΠΥΛΗΣ 88 

«ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΚΟΣΜΟΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Ι, 1 ΕΝΑ».

ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ: 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι, 1 ΕΝΑ, ΙΔΙΕΣ ΟΜΟΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ 6 ΕΞΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΣΤΟ 6 ΕΞΙ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΘΕ ΙΩΤΑ (1 ΕΝΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, 

ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.


ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΚΟΣΜΟΠΥΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΥΛΗ 88, ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ 6 ΕΞΙ, ΙΩΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.


«ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΙΩΤΑ: ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΙ ΗΛΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ, ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ, ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΙΚΟ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ  ΚΟΣΜΟΙ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ».ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑΠΗΓΗ
«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝ: 6947174375

emailolymposkritis@gmail.com