ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ

 


Ο ΣΕΙΡΙΟΣ,

 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ. 

Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, 

Ο ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ! 

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ «ΝΕΥΡΟ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΛΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, 

ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΠΕΙΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. 

 ΒΕΒΑΙΩΣ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. 

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ? 

 Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ? 

Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ 1440 ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΛΕΠΤΟ ΑΝΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΩΡΑ ΤΩΝ 360 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΝΙΑΥΤΟ 26.000 ΕΤΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΙΑΥΤΟ 130.000 ΕΤΗ? 

ΜΕ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? 

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ! 

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΛΙΟ!

 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ? 

ΠΟΣΗ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΕΕΕ? 

 ΝΟΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΕ! 

ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΖΩΑ! 

ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

 ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ Ή ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ
ΠΗΓΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/epilogos-kai-kleisimo-toy-seirioy-b-g


«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝ: 6947174375

emailolymposkritis@gmail.com