ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΟΛΕΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

 

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 

ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. 

ΠΡΩΤΟΝ, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, 

ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟΙ. 

 «ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΝ, 

ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΙΑ, 

ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ.

 ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, 

ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ». 

 ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. 

ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΜΕ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΤΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. 

 ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΡΥΠΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΩΝ, 

ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ.

 ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΤΟΤΕ, ΦΥΛΕΣ 

ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. 

 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ. 

 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ, ΒΡΩΜΙΚΕΣ, ΜΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ. 

 ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ.

 ΕΑΝ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. 

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ, 

ΟΛΕΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ, 

ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.  

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ


ΠΗΓΗ«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝ: 6947174375

emailolymposkritis@gmail.com