ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣΤΕΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. 

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ Ο ΘΟΛΟΣ 600 ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ. 
ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΘΟΛΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ Ή ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.  ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΔΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. 
  

ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ, ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΣΤΑΔΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΥΣΤΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ


ΠΗΓΗ


«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝ: 6947174375

email: olymposkritis@gmail.com