ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

 


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ.  
ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. 
ΩΣΤΟΣΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ 
ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, 
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΡΝΗΣΗ, 
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.  
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΤΑΘΕΣ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ( ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ )

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ;;
ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;;
ΤΑ ΑΦΗΝΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;
ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ… ΤΩΡΑ;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;
ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΤΥΠΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ… ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ;; Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ;; ΑΠΟ ΠΟΙΑ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ; ΝΑΙ.  ΑΦΟΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ.  ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;
ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.  Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.  ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.  ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ… 
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.  ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΣΕ ΛΕΙΨΑΝΑ, ΣΕ ΣΤΟΕΣ, ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΠΟΛΕΜΑΕΙ.  ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΥ.   ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.  ΗΡΑ – ΑΡΗΣ.  ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ -Ρ- ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙ ΑΚΡΕΣ.  ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΑΛΦΑ ΜΕ ΤΟ ΗΤΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;
ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΟΜΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.  ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΖΕΙΣ.
ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ.  ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ.  ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,    (ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ)  ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ.
ΑΡΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.
ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟΥΤΟ:  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΘΑ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ, ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΧΕΙ 7 ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.  ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΩΡΑΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΙΡΙΟ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ ΩΣ ΔΩΡΟ.
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.  Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΚΟΥΤΕ.  ΟΛΗ Η ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.  ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΥΤΗ Η ΧΑΖΑΡΟ-ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ;; ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ;; ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ.  ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ.  ΑΝ ΕΓΩ ΕΚΠΕΜΠΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ.
ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;;  Ο ΚΩΔΙΚΟΣ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ.  ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΕΙ Ο ΔΕΚΤΗΣ.  Ο ΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.  Ο ΠΟΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.
ΑΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ.  ΜΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!!  ΜΑ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ.  Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΑΚΙ, ΚΡΑΣΑΚΙ… ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ.  ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΛΕΓΜΑ.  ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ, ΕΙΝΑ ΦΛΕΓΜΑ.  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙ ΣΑΠΙΟ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ.  ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΟΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ.  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ,  Ή ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ… ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, Η ΚΑΘΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.  ΑΛΛΟ ΤΟ 700,1 – 700,2 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 692,1,7,8.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;  ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ.  ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.  ΕΔΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ, ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΘΗΚΟΣ, ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ.  ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ.  ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΤΑ, ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ, ΤΣΙΠΣ, ΕΛΑΙΑ, ΝΕΡΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
ΑΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ.
ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.  ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΘΕΛΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.  Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΑΝΕΙΑ.  ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.  Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΓΚΑΝΕΙΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ, ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ… ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ!!  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ… ΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ;; ΑΑΑ, ΑΜΑ ΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΕΞΗΝΤΑ ΔΥΟ, ΚΑΝΕΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΔΥΟ.
ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΖΑ, ΩΣ ΚΥΜΑ.  ΟΧΙ ΩΣ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.  ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΕ ΤΟΣΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.  ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ.  ΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΙΤΡΕΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.  ΜΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.  ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.  ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΗΜΙΤΡΕΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΕΙ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΑΣΗ.
ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΕΙΑ.  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΕΣ.
ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;
ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ… ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ!!  ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ 3 ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ 3 ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ, ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ, ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.  ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 80 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.  ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.  ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.  ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ;  ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;;
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ… ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.   …ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗ ΖΩΗ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ;;
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ;;  Ή ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ;;  ΓΙΝΕΤΑΙ,  ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!  ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ;;
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ… ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΑΙ ΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΓΚΑΝΕΙΑ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ… ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ; ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.  ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.  ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ;; ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ;; ΓΙΑΤΙ;  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ;; ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ.  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.  ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΑΣ.  ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ; ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ; ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;; ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Φ.Ε.Κ.; ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΝΟΜΟΙ… ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ.;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ!!  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΠΟΣΤΑ, ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ;;;
ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; ΟΧΙ.  ΩΡΑΙΑ.  ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΛΟΙΠΟΝ.  ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.  ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ;  ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;  ΜΟΝΟ ΜΕ Φ.Ε.Κ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.  ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ.  ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ;
Ο ΝΟΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.  ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ.  ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ;  ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.  ΟΡΙΣΤΕ.  ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ.  ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;;
ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑΣ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.
ΕΧΩ ΠΕΙ, ΑΠΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ.  ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΤΡΟΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.  ΚΤΥΠΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.  ΔΕΝ ΚΤΥΠΙΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ.  ΚΤΥΠΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΨΙΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ.  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΝΑΙ… ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ!!
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.  ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ;  ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣ.  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.  ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ…  ΑΣΕ ΜΕ.  ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΦΟΒΙΑ.  ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ.  ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ, ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΣΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ.  ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΣ.  ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ, ΣΤΑ ΖΩΑ.  ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!
ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;  ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;  ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ, ΡΥΠΑΡΑ, ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ.  ΚΑΙ  ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!  ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ;; ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΧΥ;;  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!  ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΟΣ;
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ.  ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΤΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ.  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΙΣΑΞΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, Ή ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ… ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ.  Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ.
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ!  ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ BLOG  ΚΑΙ SITE ΕΙΔΙΚΑ BLOG.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ BLOG .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.  ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΛΕΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… Α, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ!… ΟΧΙ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.  ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ, ΤΑ ΠΛΑΤΗ, ΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.
ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΥΑ.
ΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ.  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.  ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΜΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ BLOG.  ΓΙΑΤΙ ΤΟ BLOG, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΝΩ ΣΤO FACE BOOK… ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ;  ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ… ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 200.000, 250.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ, 300.000, 400.000.  ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ή ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ FACE BOOK ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΡΑ;  ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ.  ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ FACE BOOK ΚΑΙ ΤΟ GOOGLE… ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ OTAN ΚΤΥΠΑΓΕΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 600ΔΙΣ, ΕΒΓΑΙΝΑΝ 487 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.  ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΑΓΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ 30.  ΤΩΡΑ, ΚΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ…  ΉΔΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.
ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.  ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ.  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.  ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΘΕΙ Η ΝΟΗΣΗ, ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΘΕΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ BLOG, ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ PROFIL ΣΑΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ BLOG ΣΑΣ.
ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 2.000 BLOG, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ… ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ.  ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.  ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΕΣ… ΑΥΤΕΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΩΣΤΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΚΑΙ ΜΕ 3 ΚΑΙ ΜΕ 5 PROFIL.  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ.  ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ.  ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.  Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.  Ή ΜΕ ΑΛΛΑ PROFIL ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.  ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.  ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΙΑ.  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.  ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΟΙ BLOG.  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΑ BLOG ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ BLOG ΣΑΣ.  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.  ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ.  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΣΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΕΤΕ.  ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΑΠ’ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ.  ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.  ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ.  ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.  ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ.  ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.  ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ… ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ;  ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΓΕΡΑ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΧΩ ΝΙΚΗΣΕΙ.ΑΝ ΠΟΤΕ ΧΑΣΩ, ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ.
Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.  ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΖΩΗ.  ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΖΩΗ, ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΟΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΙΣΩ.  ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.  ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΠΗΓΗΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.


1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
 http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."

http://alfeiospotamos.gr/?p=11184

=======================

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

http://alfeiospotamos.gr/?p=17647

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

=======================

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr 

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

=======================

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/

http://alfeiospotamos.gr/

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/

http://spametadesma.blogspot.gr/

http://sorrasgegonota.wordpress.com/

=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

http://alfeiospotamos.gr/?p=10768

=======================

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

http://e-sy.gr/grafia-e-si/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

Ε.ΣΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

ΚΙΝ: 6947174375

email: e.sy.malevizioy@gmail.com