ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. - ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ, ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΣΗΜΙΚΑ. ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ.

  

(ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΜΑΣ. ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΕΧΡΙ 3-7-2020 ΕΒΓΑΛΕ 5,751 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ. Ο Ο.Σ.Ε. ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΡΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΗ ΓΗ. )


Τ.Α.Ι.ΠΕ.ΔΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ 2018. ΕΤΟΣ 2021, ΕΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.


Παραπέμπονται ξανά έξι στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ για τα 28 ακίνητα

Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του ελληνικού Δημοσίου, την περίοδο 2013-2014. Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμά του παραπέμπει και πάλι τα έξι μέλη, τότε, του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, εκ των οποίων τρεις είναι Ελληνες και τρεις αλλοδαποί (Γ. Μάναλης, Σ. Λιούκας, Γ. Δούνης, P. Domingo, P. Maranca, I. Gransky).

Οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών μετέτρεψαν την κατηγορία, επί το ελαφρύτερο, από απιστία σε απλή συνέργεια σε απιστία, και αποφάσισαν εκ νέου την παραπομπή των έξι. Ηδη είχε ασκηθεί αναίρεση κατά της προηγούμενης παραπομπής τους σε δίκη στον Αρειο Πάγο.

Ουσιαστικά, όπως επισημαίνουν νομικοί κύκλοι, οι δικαστικοί λειτουργοί αναγνώρισαν ότι η απόφαση για τη διαχείριση των ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ ανήκε αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τα οποία όμως, με τον ιδρυτικό νόμο του Ταμείου είχε προβλεφθεί το ακαταδίωκτο. Μετά ταύτα, το παράδοξο είναι πως διώκονται οι απλοί σύμβουλοι στην υπόθεση, καθώς τα εκτελεστικά όργανα δεν μπορεί να διωχθούν βάσει νόμου. Σημειώνεται ότι η γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων δεν δεσμεύει τις αποφάσεις των μελών του Δ.Σ. ΤΑΙΠΕΔ, καίτοι μέχρι στιγμής οι αποφάσεις αυτές ταυτίζονται.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιοποίηση του πρώτου βουλεύματος με το οποίο παραπέμπονταν σε δίκη και οι τρεις ξένοι εμπειρογνώμονες είχε προκαλέσει αντιδράσεις εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων και κυρίως από τους θεσμούς, οι οποίοι είχαν επισημάνει την ανάγκη επέκτασης και γι’ αυτούς της ρύθμισης για το ακαταδίωκτο, όμως δεν μπόρεσε να περιλάβει την υπόθεση αυτή που ήταν εκκρεμής. Μάλιστα, μέλη του Eurogroup (υπουργοί Οικονομικών Ιταλίας και Ισπανίας) είχαν απειλήσει με βέτο στις εκταμιεύσεις των δόσεων της χώρας.

Τελικά, η σχετική ρύθμιση ψηφίστηκε στη Βουλή το 2016, αλλά οι ψηφισθείσα ρύθμιση δεν θα μπορούσε να έχει αναδρομική ισχύ.

Το βασικό επιχείρημα

Το ακαταδίωκτο αποτέλεσε βασικό επιχείρημα στην αίτηση αναίρεσης για παραπομπή των έξι σε δίκη, αλλά δεν εισακούσθηκε. Πολλοί νομικοί κάνουν λόγο για άλλη μια συγκρουσιακή υπόθεση της Δικαιοσύνης με την κυβέρνηση. Και αυτό συμβαίνει επειδή η κυβέρνηση, στο πλαίσιο υλοποίησης των αξιολογήσεων της ελληνικής οικονομίας και της εφαρμογής των μνημονιακών δεσμεύσεων, έχει δεσμευθεί για την απαλλαγή των εμπειρογνωμόνων, ειδικά των αλλοδαπών που προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες.

ΠΗΓΗ: https://www.kathimerini.gr/economy/local/957176/parapempontai-xana-exi-stelechi-toy-taiped-gia-ta-28-akinita/


ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ; ΟΧΙ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ.




ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΡΑ ΦΕΚ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ. 

ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕ ΥΠΗΚΟΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ή ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ; 

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗΣ. Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ. ΑΡΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ (ΕΜΕΙΣ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΑ (ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ). ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΜΕΣΙΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ) ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ (ΞΕΡΕΤΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΠΡΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ. ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΘΑ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΔΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. (ΕΤΣΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ''ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.'' ) ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΕ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΑΣ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ; ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΑΦΙ. ΑΥΤΗ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ; ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ KAI ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. (ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ). ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.. ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. 

ΟΜΩΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ. ΕΤΣΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΛΟΠΗ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ. ΑΝ ΑΔΡΑΝΗΣΟΥΜΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. 
ΤΟ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. 
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 
Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.



ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΝ-ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!

ΠΗΓΗ : https://toploiotonfaiakon.blogspot.com/2021/04/blog-post_73.html