ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

 

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟΙ, ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ. Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ (ΟΔΟΙ, ΑΡΙΘΜΟΙ Κ.Α.) ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΟΜΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΟΜΗΣΗ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. 10.2. ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟ, ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΕΠΙΠΕΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ ΚΤΛ. 10.3. ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΕΖΩΝ. 10.4. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΡΘΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΥΠΟΓΕΙΩΣ Η ΥΠΕΡΓΕΙΩΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ. 10.5. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΧΩΡΟΙ – ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΛΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΠ. 10.6. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΩΡΟΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ