ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

 


Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
ΒΙΝΤΕΟ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,

Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΑΦΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑΣ Η΄ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΝΑΛΥΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.17.04.2021

ΠΗΓΗ: atthis72.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook
ΠΗΓΗ : https://www.e-synews.gr/wp/2021/04/18/via-katachrisi-exoysias-ston-athlitismo/