ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

 «ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΕΠΟΧΗ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΠΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ, ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ».

ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΕΝΧΑΡΑΞΗ 

ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, ΟΛΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ 

ΤΟ ΟΛΙΚΟ Παρων, 

ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.

ΤΟ Παρων ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Παρων ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ αλφα.

ΑΡΑ, ΟΙ αλφα ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ παρων.

ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.

ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΑΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ παροντωΣ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΟΛΙΚΟ παρων ΤΟΥ παροντωΣ 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ αλφα

ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ «ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ» 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑΣ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ερω

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ αΗΡ

 ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ 

ΤΟΥ ΝΟΥ

ΤΟΥ ΦωΣ

 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ παροντωσ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ αλφα ΕΙΝΑΙ ΤΟ παρων του παροντωσ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΤΙ 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΡΩΝ 1 ΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ 

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, 

ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ «ΕΠΟΧΩΝ», 

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΙΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ» ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,

 ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ»

 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑΚΕΣ, ΝΟΣΟΥΣ, ΜΙΣΟΣ, ΦΘΟΝΟ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΑΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ή ΚΑΜΙΑΣ ΒΙΑΣΥΝΗΣ.

ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΑΡΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Ή ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΑΛΛΩΝ. Η ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ Ή ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΙΝΑ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ, 500.000 ΧΡΟΝΙΑ, 10.000.000, 1 ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

"ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ"ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΙΝ: 6947174375

email: olymposkritis@gmail.com