ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητούνται οι γονείς για το περιστατικό ξυλοδαρμού στο Γυμνάσιο Γαζίου


 

Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό ξυλοδαρμού στο Γυμνάσιο Γαζίου η «Φωνή του Μαλεβιζίου» επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή του Α.Τ. Μαλεβιζίου Εμμανουήλ Ζαϊμάκη, ο οποίος δηλώνει ότι το περιστατικό ξυλοδαρμού, μεταξύ τριών μαθητών της Β΄Γυμνασίου συνέβη την ώρα αποχώρησης των μαθητών έξω από το γυμνάσιο Γαζίου.

Η μητέρα του νεαρού, αμέσως μετά το περιστατικό, μετέβη στο Α.Τ. Μαλεβιζίου, όπου κατήγγειλε ότι δύο μαθητές επιτέθηκαν και χτύπησαν στον γιο της. Ο μαθητής έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στο σώμα, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, αλλά δεν τέθηκε θέμα νοσηλείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Ζαϊμάκη οι γονείς κατήγγειλαν και άλλα παρόμοια περιστατικά για τα συγκεκριμένα παιδιά του Γυμνασίου Γαζίου.

Πρόκειται για δύο μαθητές που έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν την τοπική κοινωνία. Ο ένας είναι αλβανικής καταγωγής και ο άλλος γέννημα θρέμμα Γαζίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στα πλαίσια της προανάκρισης αναζητούνται οι γονείς των άλλων δύο παιδιών, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και πολύ πιθανόν να διαταχθεί κοινωνική έρευνα για το περιβάλλον που μεγαλώνουν τα παιδιά.

Επίσης, θα κληθεί ο Γυμνασιάρχης του Γυμνασίου Γαζίου για να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τους συγκεκριμένους μαθητές και να πει τι γνωρίζει εάν έχουν υπάρξει παρόμοια περιστατικά κατά το παρελθόν.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η εισαγγελέας ανηλίκων.

πηγη fonimaleviziou.gr