ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΔΕΚΑΤΗΤΡΙΤΗ ΩΡΑΚΑΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΡΙΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 13, 12, 11 ΚΑΙ Ο ΑΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ 13, 12, 11, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΧΡΟΝΕ ΩΡΕΣ,ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ (ΩΡΕΣ, ΠΥΛΕΣ)ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΝΟΕΙΤΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο13οΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ(ΥΠ ΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ –ΗΝ –) ΘΩΡΕΙ ΚΟΙΤΑ  ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ (Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ) ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΡΑ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

 ΑΡΑ  ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ  ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ 13ΟΝ ΔΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ,ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 13 12 11. ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 11 ΕΝΔΕΚΑ
ΠΗΓΗ :ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ