ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ

  

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟ :ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ  ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΡΩΑ Ή ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ, ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ή ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ο ΑΛΛΟΣ Ή ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ»  ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ  ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

  ΤΟ 1 ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ  ΕΝΩ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΧΕΙΣ 1 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΩΡΑΙΑ! ΕΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ 1 ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 1 ΔΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ 999 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΟΜΩΣ ΔΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ. Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ  ΩΣ ΜΙΚΡΟΝ  ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΚΡΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ Ή ΑΝΩΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΑΡΣΗ.ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΙΒΑ. ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ  ΕΧΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ: ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ  ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ  ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ  ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΒΑΣΗ  ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ, ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ!!! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ  ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣ ΒΑΣΗΛΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ! ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ. ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ! ΑΡΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΗΛΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ! 

 ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ. ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ. ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΙΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΜΕΡΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ; ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ; ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΣ  ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΟΥΤΕ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ.ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΣ  ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΒΑΣΗΛΕΙΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ. ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΕΙ. ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ. ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟ  ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ.