ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ«…ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΈΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ, ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΎΛΑΚΕΣ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ».
ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΒΥΘΟΣ, ΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΟΥ Ο,ΤΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ή ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
……………………………………………………………………………
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΘΑΝΑΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΘΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΘΕΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΖΩΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΣ.
ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΜΙΚΡΟΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Η ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ.
ΑΡΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ.
ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΠΤΩΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.

ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΕ 130.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΙΝΑ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΦΥΛΑΚΈΣ, ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΜΑΣ.

ΤΑ 130.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΡΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.

130.000 ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΕ ΣΤΑΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΕΣ ΞΑΝΑΚΥΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 130.000 ΓΗΙΝΩΝ ΕΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ 1 ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΕΝΙΑΥΤΟ ΤΩΝ 26.000 ΓΗΙΝΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΚΥΚΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΦΥΛΑΚΈΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.
ΚΑΙ ΚΑΘΕ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΙΝΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ 26.000 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΝΟΥΝ Ή ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ Ή ΟΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ 26.000 Χ 5 = 130.000, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΦΥΛΑΚΈΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 130.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΩΝ ΕΝΙΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΡΩΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΦΡΙΚΤΕΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΕΩΜΑΤΑ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ.
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΣΥ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ, ΤΑ ΕΠΡΑΞΕΣ! ΠΡΟΔΩΣΕΣ! ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΣ! ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ. ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΟΛΑ! ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ.
…………………………………………………………………………………..

ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ, ΓΙΑ ΒΑΘΙΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ, ΤΟΤΕ Η ΑΡΧΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΟΝΟΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ,
ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, (ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ), ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ή ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΖΗΣΑΝ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ!
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 1 ΕΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΗ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΒΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ!

ΑΡΑ, ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΟΛΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΘΕΙΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΓΟ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΡΥΠΕΣ.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!…»

 Βασίλης Δρόσος