ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ;;;;

 


ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ????? 
ΙΔΕΑ , 
ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.  

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ. 

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ Ή ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΤΟ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ. 

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΖΩΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΜΑΚΡΙΝΟ, ΑΠΙΑΣΤΟ Ή ΨΕΥΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ 

 "ΙΔΕΑ  ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ"

… ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. 

ΑΡΑ, Η ΙΔΕΑ  ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ. 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. 
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ  

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ». 

ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΙΔΕΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΔΟΛΙΟ, ΣΚΟΤΕΙΝΟ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ.

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ????

 ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. 

ΑΡΑ Η ΑΝΑΓΚΗ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΓΚΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΟΥΡΗΣΟΥΝ, ΛΕΝΕ: «ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ». Ή «ΣΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ». Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ, ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ: «ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ». Ή ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: «ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ» Ή «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ? ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ».

 ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΘΕΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ. 

 ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 
ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, 
ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ. 

ΑΡΑ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ. Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «ΑΝΑΓΚΗ: 7 ΕΦΤΑ»
 ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. 
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΥΨΙΣΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. 
ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ.

«ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ. ΑΡΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. 

. Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ  ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.

 ΑΡΑ, «Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ». 
ΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. 
ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
 «ΑΡΑ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ».  
ΑΡΑ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Ή ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. 
Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΛΟΥ. 
ΑΡΑ, Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. 

ΑΡΑ, Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ 1 ΕΝΑΝ Ή ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ. Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΟΛΟΥΣ. 
ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. 
ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ,  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. 
ΑΡΑ, Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

… ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕΧΤΕΣ, ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. 

ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ. ΟΠΟΥ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ, ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΑΝ:  
  1. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, 
  2. ΕΑΝ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩ, 
  3. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ, 
  4. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, 
  5. ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Η ΔΙΚΑΙΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ, 6 
  6. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝΠΗΓΗ