ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΠΑΛΑΙΟΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΦΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΠΑΛΑΙΟ. 
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ Ή ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΑΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΔΩΡ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ.
ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ: ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΕΨΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΕΨΗ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΕΨΗ. ΟΜΩΣ ΧΛΩΡΙΔΑ ΠΑΝΙΔΑ  ΨΑΡΙΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 
ΑΡΑ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΘΡΕΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΡΑ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ «ΨΩΜΙ» ΠΑΝΤΟΥ.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΗΝΩΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ.                                                                 ΠΗΓΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/axairontas