ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ

 

ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕγΑ.

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΜΑΣ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΜΕΘΕΚΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ. 

ΒΕΒΑΙΩΣ,ΟΙ ΡΙΖΕΣ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΩΝ

ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΔΟΜΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ‘Η ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΑΛΑΞΙΑ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.

ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ. ΤΩΡΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ! ΜΑΘΕ, ΠΡΑΞΕ! ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:https://www.aitherikigrafi.gr/efta-monadikes-ellanies-notes


             https://www.aitherikigrafi.gr