ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ;

 


Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ, ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΩΣ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.
ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΧΗΣ, ΚΑΘΕ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΕΝΧΑΡΑΞΗΣ, ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΨΕΥΤΟΕΝΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΟΚΚΟΣ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ.
ΑΡΑ, ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ,
ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.
ΑΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;;
ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

ΑΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΑΡΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 90 = 9 + 0 = 9 ΕΝΝΕΑ.
ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ .
ΑΡΑ, Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΝΑ ΖΕΙ, ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ, ΞΑΝΑΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ.
ΑΡΑ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΟΠΟΥ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ, ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ.
ΑΡΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ, ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΕΝΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ. ΑΡΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ, «ΚΟΛΑΣΕΙΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ».
Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΕΝΟΥ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΤΙΜΩΡΙΑ», ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Φ΄ΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚ΄ΕΣ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚ΄ΕΣ. ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ Φ΄ΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ, ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ.
ΟΙ ΦΎΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ,
«ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΎΛΑΚΕΣ».
ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚ΄ΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Φ΄ΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
ΦΥΛΑΚ΄ΕΣ, ΣΑΠΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΑΡΚΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΙΚΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.
ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΔΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ.Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ;;;
ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΧΑΠΙ ΨΥΧΗΣ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ. ΑΛΛΗ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΕΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΧΩΡΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟΚΥΚΛΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΟΥ.
ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΔΙΚΟ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΟΒΟ.
ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ.
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.
Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, «ΑΡΧΗ», ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ;;;
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
"33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ"ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΠΗΓΗ