ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΟ ΑΘΗΝΩΝ


                                                                           

Τράπεζα της Ανατολής - Banque D'Orient - OrientBank Original Page

Σήμερα λοιπόν δημοσιεύουμε την υπ αριθμόν 58242 Μερίδα της Τραπέζης της Ανατολής Α.Ε του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών, όπου σαφώς εμφαίνεται και η ύπαρξη ακίνητου (Σοφοκλέους 6 134924/1907) καθώς και η ανυπαρξία οποιασδήποτε συγχωνεύσεως και οποιαδήποτε σύμβασης συγχωνεύσεως 147611/1932. Η μερίδα είναι ανοικτή, ενεργή και ασυγχώνευτη.

Απλά διαβάστε το έγγραφο και προσπαθήστε να εντοπίσετε τον αριθμό 147611/1932.
Δημοσιεύουμε επίσης τα πιστοποιητικά ιδιοκτησίας τα όποια φέρεται να έχει πουληθεί κομμάτι του κήπου όπισθεν του μεγάρου της Σοφοκλέους 6, με το συμβόλαιο 16437/1911 για το όποιο θα γελάσουμε και θα αναφερθούμε σε άλλη ανάρτηση. Το κυρίως ακίνητο ακόμα και σήμερα ανήκει στο Νομικό πρόσωπο της Τράπεζας της Ανατολής Α.Ε.
Φυσικά η Εθνική Τράπεζα στο Ιστορικό της Αρχείο έχει μια επιστολή που φαίνεται να λέει ότι το αγόρασε από τους Εκκαθαριστές με φερόμενη ημερομηνία 2-12-1936. Σήμερα ωστόσο ισχυρίζεται άλλα ενώπιων του Κτηματολογίου Α.Ε η εταιρεία (Νέα) Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και σε επίσημα έγγραφα τα όποια έχουμε στα χέρια μας νόμιμα, “Αδειάζει” Τους Δήθεν πληρεξούσιους καθώς και έγγραφα από υπουργεία και απαντήσεις προς την Τράπεζα της Ανατολής Α.Ε.

Τέλος για όσους νομίζουν ότι η μη θέληση μας να δημοσιοποιήσουμε στοιχεία είναι αδυναμία, τους πληροφορούμε ότι θα εκπλαγούν με το υλικό το όποιο
έχει συγκεντρωθεί όπως δικαστικές αποφάσεις εποχής, συμβολαιογραφικά έγγραφα καθώς και μεταβιβάσεις ακινήτων σε ιδιώτες και νομικά πρόσωπα ακόμα και προς το δημόσιο, με πλαστογραφίες ανυποψίαστων ηλικιωμένων πολιτών.
Ορισμένοι θα τρίβουν τα μάτια τους και θα χρειαστούν πραγματικό ιατρό να τους θεραπεύσει !!
Για όσους διερωτώνται γιατί δεν ασχολούμαστε μαζί τους.
Η Τράπεζα της Ανατολής Α.Ε έχει ήδη προσφύγει σε ξένες Δικαιοδοσίες και για να μην ξεχνιόμαστε ξανά οι υπόγραφες του Ιωάννη Αθανασάκη.




 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 ΠΗΓΗ https://www.facebook.com/BanqueDorient.gr/