ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ BRETTON WOODSΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΤΙΣ 12-4-2020 ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ BRETTON WOODS, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟ 1944.
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 766 ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1945 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΦΕΚ 315 1945). ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΣΕ 115,5 ΤΡΙΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ.
 Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS

Η 20Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS. 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

Η 33Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS. 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ