ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περιγραφές σε δικαστικά έγγραφα για όργια με ανήλικες στο νησί του Έπσταϊν!


Ο Τζέφρι Έπσταϊν και η Γκισλέιν Μάξγουελ χρησιμοποιούσαν το ιδιωτικό νησί του πρώτου στην Καραϊβική ως τοποθεσία για «συνεχή» όργια, ισχυρίζεται μια από τις καταγγέλλουσες του μεγιστάνα σε δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Η ίδια γυναίκα μάλιστα αναφέρει πως κάποτε οι δυο τους είχαν μεταφέρει με αεροπλάνο στο νησί ένα γκρουπ μοντέλων για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι, που κατηγορεί τον Έπσταϊν και την Μάξγουελ ότι την είχαν κακοποιήσει, περιέγραψε με λεπτομέρειες τον σεξουαλικά εμμονικό κόσμο του ζευγαριού σε μια κατάθεσή της το 2016, στο πλαίσιο της μήνυσης που είχε καταθέσει εις βάρος της Γκισλέιν Μάξγουελ για δυσφήμηση. Η συγκεκριμένη κατάθεση δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα για πρώτη φορά, και η New York Post μεταδίδει αποσπάσματά της, που, αν πράγματι αληθεύουν, προκαλούν αποτροπιασμό.


Η Τζιούφρι κατέθεσε ότι η Μάξγουελ έκανε «συνεχώς» σεξ με κορίτσια και γυναίκες μπροστά της. Μερικές από αυτές τις ερωτικές παρτενέρ, κατά την εκτίμηση της ίδιας, ήταν περίπου 15 ετών. «Τα κορίτσια ήταν αμέτρητα», είπε η Τζιούφρι όταν οι δικηγόροι της Μάξγουελ της ζήτησαν να κατονομάσει κάποια από αυτά. «Υπήρχαν ξανθιές, μελαχροινές, κοκκινομάλλες. Όλες οι κοπέλες ήταν όμορφες. Θα έλεγα ότι η ηλικία τους κυμαινόταν από 15-21 ετών».

Ερωτηθείσα πού είδε την Μάξγουελ να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες, η Τζιούφρι απάντησε ότι αυτό συνέβη επανειλημμένα στο ιδιωτικό νησί του Τζέφρι Έπσταϊν στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους. «Σε αυτό το μέρος γίνονταν συνεχώς όργια. Είναι αδύνατον να σας πω πόσα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η Τζιούφρι, είδε τον Έπσταϊν να κάνει σεξ με γυναίκες παντού στο νησί: Δίπλα στην πισίνα, κοντά στην παραλία, σε μικρές καλύβες και στην καμπάνα του.

«Ένα περιστατικό ξεχωρίζει στη μνήμη μου. Όταν έφερε με αεροπλάνο μοντέλα. Γίνονταν όργια δίπλα από την πισίνα». Τα κορίτσια, όπως διευκρίνισε, ήταν «όμορφα και ψηλά» και κάποια ήταν ανοιχτόχρωμα ενώ άλλα μελαμψά. Η γλώσσα που μιλούσαν ήταν είτε ρώσικα, είτε τσεχοσλοβάκικα, όπως είπε η Τζιούφρι. «Η Γκισλέιν, εγώ, ο Τζέφρι, και άλλο ένα κορίτσι, σε μια μπλε καλύβα ή όπως αλλιώς το λένε... μια μικρή καμπάνα. Το μόνο που χωρούσε εκεί μέσα ήταν ένα κρεβάτι», αναφέρει στην κατάθεσή της.πηγη https://www.protothema.gr