ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΗ, ΥΠΑΡΚΤΗ. Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ… ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.
ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ», ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ….Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.. ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ..ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ.. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ. ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΡΟΜΒΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 9 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ.. Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ.. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ..