ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΞΙΕΣ - ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ



Ο λόγος που γράφηκαν οι ΑΝΤΙ (ΘΕΤΕΣ) ΑΞΙΕΣ έναντι των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ που συνθέτουν την ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, είναι για να γίνει εμφανές ότι ένα συμπαντικό νοήμων ον, ο Άνθρωπος δηλαδή, μέσα στην Νομοτέλεια, κατήντησε ον άλογο, άμορφο, χωρίς Αξία, χωρίς Πολιτεία, χωρίς Κοινωνία και σκοπό ύπαρξης διαπράττει ύβρη προς τους πραγματικούς δημιουργούς τους και προς τον εαυτό του και με αυτό το θανάσιμο αμάρτημα του ο Άνθρωπος αφήνει το ΣΚΟΤΟΣ και το ΚΑΚΟ να εκδικηθούν την νομοτέλεια της ύπαρξης του. Είναι σαφές ότι με την οντολογική του λήθη ο Άνθρωπος, έχει επιτρέψει στο κακό και στο ψευδές να θριαμβεύσουν έναντι της δημιουργικής Αλήθειας που είναι ο ίδιος.


Οι ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ έναντι των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ δηλώνουν το μέγεθος του κακού που συμβαίνει στον πλανήτη και την πρωταγωνιστική θέση του ΑΝΘΡΏΠΟΥ μέσα σε αυτό το κακό»

ΑΝΤΙ-ΛΟΓΙΚΗ
Αντι-λογική είναι το μέσο που οδηγεί στην Αντι-νόηση και την κατασκευή εικονικού υπαρκτού και ορθού, παραδοχή χωρίς καμία αποδεικτική διαδικασία με στόχο την παραπλάνηση και την έξοδο από την Νομοτέλεια και την ένταξη στο αποστατικό περιβάλλον.
Κύριος μηχανισμός της Αντι-λογικής,  παραλογίας των ιερατείων είναι η δογματική πίστη. Δόγμα είναι μια αποδεκτή θεμελιώδης αρχή, η οποία δεν αποδεικνύεται
  1. Παρουσίαση και ταυτοποίηση του ανθρώπου ως δούλο
  2. Χρήση ενδιάμεσων για την προσέγγιση του Ανθρώπου προς το αντικείμενο της πίστης του
  3. Παραδοχή εντολών και νόμων αντίθετων από την ανθρώπινη λογική
  4. Θρησκευτική διαίρεση των ανθρώπων, κάλυψη και προτροπή προς την μισαλλοδοξία, θρησκευτικοί πόλεμοι, παράλογοι νόμοι, αποφάσεις λειτουργικές του κράτους χωρίς λογική, αποφάσεις δικαστήριων χωρίς λογική, μόρφωση χωρίς άσκηση λογικής για ουσιαστική παιδεία, κοινωνικά παράλογη συμπεριφορά

ΑΝΤΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝΤΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Είναι η στέρηση της δυνατότητας για βουληματική αναζήτηση και εφαρμογή αυτών που θέλει ο άνθρωπος και έχουν νομοτελειακή προσέγγιση. Επίσης είναι η φαινομενική δυνατότητα αναζήτησης χωρίς την  δυνατότητα εφαρμογής. Ο περιορισμός της αναζήτησης κι εφαρμογής εντός ενός συγκεκριμένου πλαισίου μακριά από την Νομοτελειακή βάση. Πρώτο παράδειγμα: ψευδαίσθηση πολιτικής ελευθερίας εντός κλειστού και συγκεκριμένου κομματικού πολιτικού συστήματος
  1. Ψευδαίσθηση Ελευθερίας που να λες ό,τι θέλεις χωρίς όμως να μπορείς να πραγματοποιείς αυτό που θέλεις
  2. Συνειδησιακή σκλαβιά από την εξάρτηση των ιερατείων
  3. Δέσμευση από τους νόμους εκτός Αξιακού Συστήματος, εκτός Νομοτέλεια
  4. Κοινωνική σκλαβιά μέσω χρέους
  5. Σκλαβιά μέσω της εξατομίκευσης με ατομικά δικαιώματα
  6. Ψευδαίσθηση πολιτικής ελευθερίας εντός κλειστού και συγκεκριμένου κομματικού πολιτικού συστήματος

ΑΝ-ΑΡΕΤΗ
Η ψευδεπίγραφη και όχι πραγματική Γνωσιακή υπεροχή του Ανθρώπου η οποία διακρίνεται ότι έχει σκοπό αποκλειστικά την προβολή του Εγώ του. Η μη αληθινή Γνωσιακή Υπεροχή καθίσταται όχι μόνο ανωφελής, αλλά και επικίνδυνη για την κοινωνία γιατί παράγει κοινωνικό διαχωρισμό, ανταγωνιστικότητα με λάθος κίνητρα, με ευτελή στόχο και επιβράβευση τελικά με ανύπαρκτα βραβεία για την επίτευξη στόχων που είναι ύβρις κατά της Νομοτέλειας. Ψευδή και πλασματική Γνωσιακή Υπεροχή καλλιεργείται από κλειστές ομάδες, συλλόγους, στοές που αποσκοπούν στην άσκηση εξουσίας με την προβολή αυτόκλητων επαϊόντων. Κατεστημένα πολιτικά, ιερατικά και δογματικά, στοές, λέσχες εργάζονται και επεξεργάζονται σχέδια για την διαρκή διαίρεση και χειραγώγηση της κοινωνίας. Παραδείγματα:
  1.  η ακαδημαϊκή κοινότητα εκλέγεται με γνώμονα την εξυπηρέτηση της ιδεολογίας του αντίπαλου δέους προς τον Ελληνισμό. Υιοθετεί και προβάλλει ένα Αξιακό σύστημα εναντίον του Ανθρώπου. 
  2. Το πολιτικό κατεστημένο εγκλωβίζει τον Άνθρωπο σε ένα εικονικό περιβάλλον, το οποίο προβάλλεται ως το μοναδικό, ώστε να μην μπορεί ο Άνθρωπος να ξεφύγει από αυτό και τον κρατάει αιχμάλωτο  μακρυά από το περιβάλλον που δικαιούται κι έχει την δυνατότητα να είναι.
  3. Τα ιερατεία με ένα ιερόσυλο, βδελυγματικό πρόσχημα καταβιβάζουν την πνευματική θέση του Ανθρώπου, όπου ισχύει η έλξη των ομόπολων σε σαρκική σχέση κι έτσι καθιερώνουν την φαλλοκρατία σε κοινωνικό και ιερατικό επίπεδο, απαξιώνουν την θήλυ φύση, διαπράττοντας ύβρη κατά της Νομοτέλειας και γίνονται ανεκτικοί στην ομοφυλοφιλία και στην καθιέρωση του τρίτου φύλου.
  4. Η ταυτοποίηση του Ανθρώπου δεν γίνεται από το γένος και το Έθνος από όπου προέρχεται και καθορίζει την ταυτότητα του και την αξία του, αλλά από την δογματική του πεποίθηση και την ιδεολογία που έχει. Έτσι βρίσκεται ο Άνθρωπος εναντίον Ανθρώπου χειραγωγούμενος από τις επιθυμίες των ιερατείων.
ΠΕΡΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι πολύ σοβαρό αυτό και πρέπει να πούμε ότι όλοι οι Συνέλληνες θα πρέπει να μελετήσουν τις Αντι-Αξίες, να μελετήσουν τις Αξίες. Είναι δικές τους! Με τις Αξίες είναι κτισμένο όλο το Σύμπαν, είναι Νομοτελειακές. Οι Αντι-αξίες είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι, εκτός από εμένα, είναι χριστιανοί, μουσουλμάνοι, υπάρχουν 6000 δόγματα. Αν αρχίσουν όμως οι Πολιτείες και κάνουν τα χατήρια του κάθε δόγματος, σε μια πραγματική Δημοκρατία που εμείς θέλουμε να εκτελέσουμε, στην Ελλήνων Πολιτεία, δηλαδή, θα πρέπει το ίδιο δικαίωμα που έχει το χριστιανικό δόγμα, να έχει και το καθολικό, να έχει και ο προτεστάντης, και η εκκλησία του σατανά, άρα θα εξυπηρετούμε συμφέροντα δογματισμένων ανθρώπων; Και που πάει η Πολιτεία; Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι εδώ δημιουργείται ένα τεράστιο πρόβλημα που πρέπει η Πολιτεία να αντιμετωπίσει. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ, ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΌΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.
Αν είναι ποτέ δυνατόν τα θεοκρατικά δόγματα που είναι 6.500 να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Να έρθει η εκκλησία του Σατανά και να πει: εγώ τι είμαι; Γιατί δεν αφήνεις και εμένα να διδάξω στα σχολεία. Θα έρθει κι ο Μουσουλμάνος και θα μου πει: «είμαι κι εγώ εδώ και θα διδάξω κι εγώ». Θα έρθει ο χιλιαστής και θα πει: «α, εσείς δεν τα λέτε καλά. Εμείς τα λέμε καλύτερα». Θα έρθουν οι πεντηκοστιανοί, θα έρθει κάθε κερατάς, ο ινδουιστής…τότε δεν θα το πω Πολιτεία, θα το πω Ευρωπαϊκό μπουρδέλο, γιατί αυτό είναι! Ας μου επιτραπεί που μιλάω έτσι, αλλά αυτό είναι πραγματικό και ισχύει σήμερα. Αυτό είναι η πολιτεία σήμερα και δεν είναι ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥς ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. Η άλλη ομάδα βρίσκει κάποιους άλλους, τους πληρώνει, τους παίρνει με το μέρος της για κάποιους άλλους σκοπούς.
Οπότε, εκεί μέσα έχω μια βουλή με ένα σύστημα εκατομμυρίων νόμων και το χειρότερο είναι ότι ο κάθε νόμος έχει 10 άρθρα. Το κάθε άρθρο έχει 25 παραγράφους, οπότε ακυρώνεται ο νόμος, η παράγραφος κάνει πιο ισχυρό τον νόμο, οπότε τελικά νόμο δεν έχω. Δηλαδή, «Έκλεψες κύριε 20.000; ο Νόμος λέει αυτό! Ναι, έκλεψες 20.000, αλλά είσαι άρρωστος ψυχολογικά. Άρα, δεν έκλεψες, ή δεν θα σε πάμε στην φυλακή, θα σε βάλουμε εκεί. Έκλεψες 15.000.000.000 πάλι θα το συζητήσουμε. Λεφτά έχεις, έχουμε δικαστές δικούς μας…κτλ».
Μου κάνει εντύπωση εδώ το γεγονός ότι όποιος πάει ενάντια στο εβραϊκό λόμπι ή στα εβραϊκά συμφέροντα, όλοι οι Εβραίο που βγαίνουν και μιλάνε, λένε: «Θα το κρίνει η Δικαιοσύνη». Γιατί οι Εβραίοι μιλάνε κι έχουν τόση εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη; Μήπως οι Εβραίοι είναι οι άνθρωποι του Δικαίου και δεν το ξέρω; Τόσο πολύ εμπιστοσύνη έχουν στο σύστημα της Δικαιοσύνης; Είναι μήπως τελικά είναι κομμάτι δικό τους και την έχουν κάτω από την ομπρέλα τους. Αλλά αυτά θα τα βρει η Πολιτεία και χωρίς την Πολιτεία να έχει ονοματεπώνυμο. Η Πολιτεία είναι οι ίδιοι οι Πολίτες. Στήνεις ακριβώς όπως πρέπει τους Νόμους και τα Πρωτόκολλα σου και όποιος θέλει, ελάτε να περάσετε.

ΑΝΤΙ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
«Μη απόδοση του δικαίου ξεκινάει με την λειτουργία του μηχανισμού συνεχούς παραγωγής νόμων πολλές φορές άνομων και παράλογων, επειδή δεν υπόκειται στα πλαίσια του αληθινού ανθρώπινου αξιακού συστήματος και δικαίου. Τα αποτελέσματα είναι μια τεράστια πολυνομία με την έκδοση ερμηνευτικών διατάξεων για τους παραγόμενους νόμους και ψήφιση ερμηνευτικών διατάξεων για τις ήδη υπάρχουσες ερμηνευτικές διατάξεις με σκοπό να μορφοποιείται ένα δαιδαλώδες δικαϊκό σύστημα, άνομο που χρησιμοποιείται κατά την εφαρμογή του για την απόδοση του εικονικού δικαίου που εξυπηρετεί οργανωμένα σκοτείνα συμφέροντα και συνθήκες γενικότερα κατά των ανθρώπων και των κοινωνιών τους.
Μια κοινωνία η οποία δεν καλύπτεται από το κοινό περί δικαίου αισθήματος, ζει σε περιβάλλον μη απόδοσης Δικαίου.
Η Νομοθεσία για την παιδεία από πολλά χρόνια έχει κατεύθυνση την στοχευμένα  αλλοίωση της Γνώσης για να είναι ο άνθρωπος όργανο του καθεστώτος και να μην έχει προσέγγιση στην αληθινή Γνώση του υπαρκτού. Μέσω της Νομοθεσίας η Γλώσσα μας απαξιώνεται και μέσω του εκπαιδευτικού κατεστημένου την οραματίζονται άχρηστο μουσειακό έκθεμα.
Η Νομοθεσία για τις κοινωνικές σχέσεις του Ανθρώπου προωθεί την παραφύσει συμπεριφορά εκδικούμενη την Νομοτέλεια. Αίσχιστο παράδειγμα νόμου είναι η ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων το καταστατικό ίδρυσης της Εθνικής τράπεζας και της Τράπεζας Ελλάδος, κατοχύρωσης μέσω αυθαίρετης ερμηνείας της νομολογίας, των νόμων του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεω.
Νομιμοποίηση του επαχθούς και επονείδιστου χρέους.
Διαπλοκή εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας μέσω της λειτουργίας κοινοβουλίου και κυβέρνησης από τους ίδιους πολιτευόμενους.
Διαπλοκή με παραδικαστική λειτουργία με συμφέροντα ατομικά, ομαδικά ή συντεχνιακά.
Μέσω της νομοθεσίας επιτρέπεται η λειτουργία σε χιλιάδες δόγματα και αιρέσεις με διαχειριστές λέσχες και άνομα κέντρα εξουσίας να διαλύουν το υπαρκτό και το αληθινό και να οδηγούν τον άνθρωπο εκτός του αξιακού του χώρου.

ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΛΑΗΛΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Κ.Ι.Σ.)
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πραγματικά, μου κάνει εντύπωση, ένα κράτος σαν το δικό μας , που ξέρουμε ότι στο Υπουργείο Παιδείας κατοικοεδρεύει το Κ.Ι.Σ το κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Έρχεται ένα δόγμα οποιοδήποτε, ποια είναι τα κριτήρια να του δώσει έγγραφο, να του δώσει την άδεια να λειτουργεί μέσα στον Ελλαδικό χώρο; Τι σου δίνει; Τι έγγραφα έδειξε θεοκρατικά στο Υπουργείο Παιδείας, που επιτρέπει σε αυτό το δόγμα να λειτουργεί, είτε να έχει εκκλησίες, είτε να φτιάχνει κοινωνία; Με ποιο αξιακό; Με τι λογική; Ποια είναι τα κριτήρια; Κανένα; Απλώς πιάσαμε τις θέσεις και βάλαμε τα δόγματα, και το ξέρουμε αυτό και όλοι είναι στοχευμένοι, είναι μόνο για να πληρώνονται και να σου διαλύουν το κράτος.
Στο Υπουργείο Παιδείας έχουμε εκατοντάδες δόγματα που κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα, ινδουιστικά, θιβετιανά, σκοτεινά, χωρίς νόηση, χωρίς λογική, ελευθερία, αρετή, δικαιοσύνη, τίποτα! Αλλά έρχονται και διδάσκουν και βρίσκουν τα θύματά τους μέσα σε μια Πολιτεία. Μια πολιτεία έχει τόσο ποικιλομορφία μέσα της που πρέπει να τον προστατέψει τον άνθρωπο και στον κοινωνικό του περιβάλλον και στο ψυχικό του κόσμο και στο φυσικό του.
Οπότε, ποια ασφάλεια μου δίνει αυτή η Πολιτεία. Άρα, δεν έχω Πολιτεία! Το ΚΙΣ είναι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο το οποίο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και αυτό σημαίνει ότι είναι κράτος μέσα στο κράτος μου, παρανόμως κατοικοεδρεύει με πλαστά ΦΕΚ από τους Γερμανούς και κανένας από τους κυβερνώντες δεν έχει δει τίποτα και είναι όλα καλά και δεν ξέρουν τι φταίει! Ξέρουμε τι φταίει, αυτό πάμε να αλλάξουμε με μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Για αυτό ζω μέχρι το τέλος, για να το δω!

ΑΝΤΙ-ΙΣΟΤΗΤΑ
Αντι-Ισότητα είναι η κατάσταση του ανθρώπου που λόγω της οντολογικής του άγνοιας τον κατηγοροποιεί σε διαβαθμίσεις μέσω της καλλιέργειας κοινωνικών πλασματικών δεδομένων.
Αυτά τα πλασματικά κοινωνικά δεδομένα προωθούν τον άνισο διαχωρισμό μεταξύ φύλων άρρεν και θήλυ.
Τα ιερατεία διαχωρίζουν βασιζόμενα στην δογματική πίστη τους ανθρώπους και καλλιεργούν ανισότητα με σκοπό την μισαλλοδοξία. Κατάταξη από τα ιερατεία της θηλυκής φύσης ως υποδεέστερης της αρσενικής.
Η περιθωριοποίηση της τρίτης ηλικίας ως περιττή και υπερβαρύνουσα το δημοσιονομικό της πολιτείας.
Η κατάταξη των ανθρώπων και η δυνατότητα μέσω αυτής στην πρόσβαση στην μόρφωση, στην επαγγελματική καταξίωση, σταδιοδρομία, στην πολιτευτική δραστηριότητα, στην ανάληψη αξιωμάτων ανάλογα με την οικογενειακή προέλευση, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση, την συμμετοχή σε μυστικές οργανώσεις, μυστικές λέσχες, στοές κλτ.
Στην διαχείριση και επιλεκτική απόδοση δικαίου μεταξύ των πολιτών, ανάλογα με την θέση του καθενός.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η θήλυ φύση είναι σκοτωμένη στον πλανήτη, ουσιαστικά σκοτώνουν τον ίδιο τον άνθρωπο. Έχω πει το εξής: στην εποχή του Ηρακλή τα ιερατεία ήταν θηλυκά, όπως ήταν οι αμαζόνες. Μπορεί βέβαια όχι σε αυτό το βαθμό που είναι σήμερα τα αρσενικά ιερατεία. Τότε υπήρχαν οι Αμαζόνες και οι άντρες ήταν σκλάβοι. Τεκνοποιούσαν αν και εφόσον ήθελαν, βασίλισσα των Αμαζόνων ήταν η Ιππολύτη. Ήταν αυτή που ο Ηρακλής της έκοψε το κεφάλι προκειμένου να πάρει την ζώνη της. Δηλαδή, έχουμε δει ξανά το έργο των ιερατείων στην θηλυκή του μορφή και τώρα το βλέπουμε στην αρσενική του σε όλο τον πλανήτη. Όλα τα ιερατεία στον πλανήτη είναι αρσενικά, σκοτώνοντας τα θήλυ φύση με πολλούς τρόπους.

ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα. Να έχει δουλέψει, να έχει προσφέρει και τελικά να πετάς τον άνθρωπο στο τέλος της ζωής του σε μια άκρη. Η Πολιτεία τον πετάει σαν λεμονόκουπα.
Θα πω για τα ιερατεία που έχω ιδίαν άποψη και θα την καταθέσω. Τα ιερατεία ασχολούνται με ορφανοτροφεία και με γηροκομεία. Δεν ασχολούνται με τον μέσο άνθρωπο καθόλου. Ο μέσος άνθρωπος είναι των εσόδων και στο τέλος της ζωής του πρέπει να πηγαίνει μαζί τους.  Ασχολούνται με τα παιδιά για να έχουν τους στρατιώτες τους την επόμενη μέρα. Μπορώ να αναφερθώ σε πολύ χυδαία πράγματα που κάνουν, όσον αφορά τα παιδιά, ειδικά σε πολλά ιερατεία που είπα ότι είναι όλα ένα, υπάρχουν θυσίες παιδιών σε πολύ μεγάλο αριθμό. Εκμεταλλεύονται τα παιδιά, τα βιάζουν και είχαμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις, ιδιαίτερα στο Βατικανό μόνο μια περίπτωση  για 4.500 αγοράκια που βιάστηκαν, πιάστηκαν κάτι καρδινάλιοι και καταδικάστηκαν. Είπαν για 4.500 αγοράκια ανά έτος, για βάλτε για πόσα έτη γινόταν αυτό και πόσες χιλιάδες αγόρια  Είδαμε ότι τα ιερατεία των ισλαμιστών ασχολούνται πάντα με την αρσενική φύση, δηλαδή βιάζουν τα αγόρια, το δηλώνουν κι οι ίδιοι. Θεωρώ ότι το τρίτο φύλο έχει ευδοκιμήσει και θεωρώ ότι στους μουσουλμάνους είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, ανεξαρτήτως αν είναι κλειστή η κοινωνία και δεν μιλάνε! Έχω χιλιάδες ιστορικά και πάρα πολλές αποδείξεις.
Την Τρίτη ηλικία την μαζεύει η εκκλησία για να εισπράξει τις κληρονομιές. Ό,τι δηλαδή έχουν μαζέψει ή τους έχει μείνει από όλη τους την ζωή, τα παίρνουν τα ιερατεία και βλέπεις ένα τεράστιο πλούτο να πηγαίνει στα χέρια των δογμάτων, για αυτό άλλωστε τα δόγματα μεσουρανούν σε περιουσίες και σε χρήματα. Έτσι λοιπόν τους παίρνουν και την ενέργεια της ψυχής τους και την περιουσία και τους έχουν από την ώρα που γεννιούνται. ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ! Γι” αυτό έχω πει κάποτε ότι οι πολιτικοί είναι τα παιδιά των ιερατείων, γιατί έτσι είναι! Κάποτε δεν είχαμε πολιτικούς, κοιτάξτε πώς ήταν ο μεσαίωνας. Τα δικαστήρια τα είχαν τα ιερατεία. Τα πρώτα δικαστήρια ήταν επί Ναπολέοντα που έσφαξε όλους τους παπάδες, γιατί είχαμε την Ιερά Εξέταση, αλλά μην πιστέψετε ότι κι αυτά τα δικαστήρια που έγιναν μετά δεν είχαν τα δόγματα μέσα τους. Είναι καθαρά δογματικά, δεν έχει σημασία αν είναι οι Μασόνοι, ή οι χριστιανοί, ή οι εβραίοι, ή οι ιλλουμινάτι, όλα αυτά, στο τέλος της πυραμίδας έχουν το ίδιο αφεντικό, τον ίδιο κυρίαρχο και από εκεί παίρνουν εντολές!