ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη Κεραμέως, μασωνία και Λέσχη Bilderberg


Πριν από δύο χρόνια γράφαμε για την επικείμενη άνοδο της Κεραμέως στο πολιτικό στερέωμα και τη σχέση της με τον τεκτονισμό. 
Είχαμε τονίσει πως το πρόσωπο της Νίκης Κεραμέως θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον και πως η αφανής για τον πολύ κόσμο διαμάχη για την μελλοντική καρέκλα του υπουργού παιδείας στην πραγματικότητα αποτελεί ενδοτεκτονική διαμάχη:
Όταν τα γράφαμε αυτά, κάποιοι προέβαλαν τον ισχυρισμό πως αυτά είναι υπερβολές, και πως δεν μπορεί να υπάρχει παντού τεκτονική ανάμειξη. Το πέρασμα του χρόνου απέδειξε πως όχι μόνο δεν είναι υπερβολές, αλλά αντίθετα αποτελούν μία πραγματικότητα που κάποιοι δεν θέλουν να αποκαλύπτεται, οπότε προσπαθούν να πείσουν τους αφελείς πως δεν πρόκειται παρά για “συνωμοσιολογίες”.

Στη φετινή σύνοδο της Λέσχης Bilderberg, το όνομα της Νίκης Κεραμέως φιγουράρει ανάμεσα στα λιγοστά ονόματα της Ελληνικής συμμετοχής, που περιλαμβάνουν επίσης τον Γιώργο Παγουλάτο από το ΕΛΙΑΜΕΠ και τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ.

Μαζί τους παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Εβραίος γαμπρός του Donald Trump, Jared Kushner, και ο Εβραίος πίσω από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο Henry Kissinger.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί επίσημα, το φετινό αντίκείμενο του διεθνούς σιωνιστικού και μασωνικού ενδιαφέροντος αποτελούν “η παγκόσμια σταθερότητα, το μέλλον της Ευρώπης και το Brexit, η κλιματική αλλαγή, οι κυβερνοαπειλές, το bitcoin, η Κίνα, η Ρωσία, το μέλλον του καπιταλισμού και η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης”.

Πολλά από αυτά τα θέματα μπορεί να έχουν κυρίως οικονομικό ενδιαφέρον, όμως πίσω από τους παραπειστικούς όρους των κυβερνοαπειλών και της ηθικής της τεχνητής νοημοσύνης κρύβεται η προσπάθεια για τον παγκόσμιο περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και της πληροφορίας στο διαδίκτυο. Η επιδίωξη των κύκλων αυτών είναι να θεσμοθετηθεί ένα παγκόσμιο καθεστώς απαγόρευσης των ιδεών που ενοχλούν τους Εβραίους, και αυτό να γίνεται αυτόματα μέσω της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης. Ταυτόχρονα, ο έλεγχος κάθε πιθανού εναλλακτικού συστήματος πληρωμών θα κάνει εφικτό τον οικονομικό αποκλεισμό κάθε ανεπιθύμητου.

Για τον σκοπό αυτό, ήδη η Google αναπτύσσει την σχετική τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιώντας δειγματοληπτικά δεδομένα που της παρέχονται από την ρατσιστική Εβραϊκή οργάνωση SPLC, που είναι αντίστοιχη του ΚΕΕΡΦΑ και του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι. Η προσπάθεια συντονίζεται από τον Εβραίο Jared Cohen, που φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην Αραβική Άνοιξη.

Αυτό το σύστημα λογοκρισίας προετοιμάζεται για να χρησιμοποιηθεί από όλες τις πλατφόρμες όπου συμμετέχει το κοινό, ανάμεσά τους και το Wikimedia Foundation.

Συμπτωματικά, στη φετινή σύνοδο της Λέσχης Bilderberg συμμετέχει και η υπουργός άμυνας της Γερμανίας Ursula von der Leyen, η οποία ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα προσπαθώντας να επιβάλει νομικό καθεστώς λογοκρισίας στο διαδίκτυο με πρόσχημα “την προστασία των παιδιών”.

Η παρουσία της Κεραμέως στην σύνοδο της Λέσχης Bilderberg δείχνει επίσης και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της διεθνούς εβραιομασωνίας για την εκπαίδευση.

Ας θυμηθούμε πως στο παρελθόν άλλη μία υπουργός παιδείας, η Άννα Διαμαντοπούλου, πέρασε από τη Λέσχη Bilderberg. Παρά την παταγώδη εκλογική αποτυχία της και τη γραφική παρουσία της, κάποιοι φροντίζουν να την διατηρούν στο προσκήνιο σαν δήθεν σημαντική προσωπικότητα προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να την χρησιμοποιήσουν ξανά.

Επιστρέφοντας στην Κεραμέως, το σύστημα την προετοίμασε ώστε από το Κολέγιο Αθηνών και τις καθιερωμένες σπουδές σε γνωστά πανεπιστήμια της Αμερικανικής ελίτ να βρεθεί ξαφνικά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του μασωνικού μορφώματος της ΝΔ και να φωτογραφίζεται με τον έτερο προσκεκλημένο της Λέσχης Bilderberg κάτω από τα μασωνικά σύμβολα του κόμματος.