ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 
Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΓΕΝΑΘΛΟΣ 


ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ, ΛΑΘΟΣ ΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΟ

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΣΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ, ΤΟ ΓΕΝΑΘΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΩΣ ΝΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι.

ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΡΩΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ : https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-dromeno-anagennisis


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΓΕΝΑΘΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ !!!