ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ


Ο Δ Ο Υ Ρ Ε Ι Ο Σ   Ι Π Π Ο Σ 

ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ !!! ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΨΕΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ. 

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΤΡΟΙΑ ΦΤΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΛΙΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ 
ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ!

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ!!
ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ!!!

Ο Δ Ο Υ Ρ Ε Ι Ο Σ   Ι Π Π Ο Σ 

ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ. 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 13500 ΕΤΩΝ. ΤΥΧΑΙΑ; ΑΠΟ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ 13500 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΚΕΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ 13000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ 
ΕΑΝ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Ή ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΠΑΡΤΑ!!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΥΡΕΣ; ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 13500 ΕΤΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ…ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ. ΜΑ Ο ΚΥΚΛΩΠΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΕΝΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΩΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ;
ΑΚΟΥ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ. ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ, Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ! ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΚΤΗΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΤΟ ΕΘΡΕΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΘΗ, Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ή ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΦΘΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΥΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΟΥ.
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΟΥΡΙΟ ΙΠΠΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ.
ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ή ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΛΙΞΗ.
ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ε; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 13500 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΝΕ. ΕΝΩ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ 13500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 1600.
ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΙΑΝΕΣΑΙ; ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.
Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;! ΑΦΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!! ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΛΗΘΗ. ΣΦΑΛΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΚΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕ. ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟ ΤΟ ΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΦΑΛΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΒΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΙΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΦΟΥ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΙΔΙΟ DNA ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ; ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΩΡΑ…
. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΩΙΣΜΟ. ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΣΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΩ. ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ.