ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΜΑΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 7 ΕΦΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ Ω ΩΜΕΓΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΟΝΑΔΩΝ. 


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΟΝΟ 7 ΕΦΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΤΟ ΘΕΙΟ.

7 ΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ.

ΑΠΟ ΤΑ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΦΩΝΗΕΝ, ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ:
ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ Ι ΙΩΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ. 

ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Η ΒΑΣΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ. ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, Η ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΛΕΞΗ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ. 

ΕΤΣΙ, ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΟΣΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ.

ΕΤΣΙ, ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ Ή ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΤΑΙ Ή ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ: ΤΟ, ΟΤ, ΟΝ, ΝΟ, ΚΟ, ΟΚ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ, ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΤΗΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ. 

ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ 2 ΔΥΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΦΩΝΗΕΝ, ΟΠΩΣ: ΤΟΝ, ΤΗΝ, ΚΟΚ, ΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ 2 ΔΥΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ: ΝΤΟ, ΝΤΙ, ΓΚΙ, ΓΚΟ, ΚΡΑ, ΤΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ «ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΝΟΥΣ» ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ: ΔΟΥΛΕΙΑ, ΦΑΙ, ΥΠΝΟ, ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΩ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ 3 ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ: 
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ:

α, β, γ, δ, ε, ζ, η, θ, ι, κ, λ, μ, ν, ξ, ο, π, ρ, σ, τ, υ, φ, χ, ψ, ω

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΕΤΣΙ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. 

ΒΕΒΑΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. 

ΤΟΣΟ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ Ή ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! 

ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΑΝΟΑ, ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΝΕΕΣ, ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΥ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΑΛΟΓΕΣ, ΑΜΟΡΦΕΣ, ΓΕΛΟΙΕΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΟΞΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ, ΔΑΣΕΙΕΣ, ΨΙΛΕΣ: ʼ ʽ ΄ ~.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Ή ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ. 

ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΟΗ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΝΟΛΑ, ΣΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ. ΣΕ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ, ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΥΤΩΝ. 

ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ. ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΜΙΑ ΡΥΠΑΡΗ ΒΔΕΛΥΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΟΥΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ. 

ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΒΔΕΛΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ Ή ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΗΘΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΒΔΕΛΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ Ή ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΗΘΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ, ΠΟΣΟ ΝΟΗΜΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΗ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ), ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ 19 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΟΥ; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΣΤΑ 19 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ 7 ΕΦΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΣΟΥ,  
ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ, ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΝΗΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ:
Ο Ι, ΤΟ ΙΩΤΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΣΟΥ: Α, Ε, Η, Ι, Ο, Υ, Ω.

ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΟ Α ΚΑΙ ΣΤΟ Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΦΑΛΜΑ Ή ΛΑΘΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ Ε ΕΨΗΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΗ ΣΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ: ΣΤΑ Η, Ι, Υ ΚΑΙ ΣΤΑ Ο, Ω. 

ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΤΑ 3 ΤΡΙΑ Η, Ι, Υ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΧΟ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΧΟΚΩΔΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ. 

ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ, Ο ΔΟΛΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Η, Ι, Υ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΑΣΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙΜΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ; ΑΡΑ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ «ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΝΟΥΣ» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ, Η, Ι, Υ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΝΕΤΑ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ Ω ΩΜΕΓΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ Ο Ή ΤΟ Ω ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Ο ΚΑΙ Ω ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΙΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ Ή ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ, ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ Ι, Η Ή ΤΟ Υ Ή ΕΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ Ή ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ.

ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΩΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΔΟΜΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ.


ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ" ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.